Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

Men's Lofoten Gore-tex Insulated Pants - ID: A069491

NorrønaMen's Lofoten Gore-tex Insulated Pants

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Lofoten Gore-tex Insulated Pants fra Norrøna

Men's Lofoten Gore-tex Insulated Pants fra Norrøna er delvis isolerte skibukser, og beskytter svært godt mot vær og vind under frikjøringseventyr på kalde dager. Med disse myke og varme buksene er du klar for nye løyper i maksimal komfort som ikke går på bekostning av funksjonalitet og slitestyrke. Designet er en kopi av den ikoniske lofoten Gore-Tex Pro Pants med tolags konstruksjon, og har beholdt viktige egenskaper som romslige lårlommer, forsterkning på bena som forhindrer skade fra stålkanter, og Custom-Fit-systemet i linningen som gir en optimal passform. Det svært slitesterke, tolags Gore-Tex-yttermaterialet er resirkulert og CO DWR-behandlet, og isolasjonen er resirkulert Thermo40. For å holde vekten lav og funksjonaliteten høy går isolasjonen foran fra øverst på låret og helt ned til støvelen, mens isolasjonen bak ligger hovedsakelig i setet.
Blank
Egenskaper for Men's Lofoten Gore-tex Insulated Pants:
Hovedmateriale: Polyester
Membran: GORE-TEX
Polstring: Lett polstret
Membranteknikk: 2-lags
Stretch: Nei
Innebygd Recco: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Skibukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!