Men's Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket - ID: A078789

NorrønaMen's Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket fra Norrøna

Men's Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket fra Norrøna er en teknisk isoleringsjakke laget av resirkulert 15D 2L dri2-nylon. Den sørger for god beskyttelse, er lett og har suverene pusteegenskaper – perfekt for skiturer og andre aktiviteter med høy intensitet. Den er PFC/C0-behandlet med vannsøyle på 20 000. Lommen er ikke vanntett. Fôringen på 60 g/m2 av 100 % resirkulert polyester er fordelt som en t-skjorte for å oppnå varmeegenskaper på områdene det er viktigst: kroppen og de korte ermene er 60 g/m2, resten er 40 g/m2.  Denne premium isoleringsjakken er den perfekte hybriden mellom en isoleringsjakke og superlett vanntett og pustende skalljakke. Den er utviklet som en kompromissløs isoleringsjakke med stort fokus på vekt, hvordan den føles, og varmeegenskaper. Dette er jakken du tar med deg på tur når værret er røft, eller som en ekstra allround-jakke, på skiturer og turer om våren. For å holde vekten lav og redusere pakkevolumet har jakken en minimalistisk utforming og bare de essensielle funksjonene. Teknisk passform med leddarmer og god armbevegelighet. Passer både over og under en skalljakke og har en hette som er kompatibel med hjelm.
HOVEDSTOFF :
YTTERMATERIALE: 100% POLYAMID

FÒR :
100% POLYESTER

FYLL :
100% POLYESTER

Egenskaper for Men's Lyngen Dri2 Thermo60 Jacket:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Vanntett: Ja
Membran: Annen
Snølås: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 20000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Innebygd Recco: Nei
Lomme for liftkort: Nei
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Skijakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!