Men's Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket - ID: A106828

NorrønaMen's Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket fra Norrøna

Men's Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket fra Norrøna er førstevalget blant fjellklatrere med høye krav til slitestyrke, funksjonalitet og værbestandighet. Denne ikoniske jakken er historisk, og stammer tilbake til Europas først Gore-Tex®-jakke i 1977. Den dag i dag er den fortsatt en legende innen fjellklatring på grunn av kontinuerlig brukerdrevet produktutvikling. Med den nye generasjonen har vi gjort om konstruksjonen og redusert antallet deler og sømmer for å gi en mer ergonomisk passform og tillate mer effektiv bevegelse. Dette øker også slitestyrken på grunn av færre eksponerte sammenføyingsområder. Som en bonus har den renere linjer, men likevel alt du trenger for alle typer fjellaktiviteter. Den er laget i et nytt, resirkulert Gore-Tex 70D-bølgemateriale, og vi har forlenget ryggen for å gi ekstra beskyttelse. Jakken har en lang toveisglidelås under armene for å sikre god ventilasjon. Stormhetta passer under en klatrehjelm, og de to napoleonslommene på brystet sitter høyt for ikke å komme i veien for eventuelle seler. De to stikklommene har plass til å legge ekstra småting og varme hendene når du klatrer. De skjuler også en justeringssnor som kan stramme linningen og fange luft om nødvendig. Selv om denne jakken er lengre og har ekstra lommer, har vi klart å holde samme vekt som forrige generasjon. Jakken har refleksdetaljer, og vi har strategisk plassert fargefelt på den mørke jakken for å sikre synlighet og kontrast på viktige kroppsdeler.
Materiale: 100% polyamid
Blank
Egenskaper for Men's Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Membran: GORE-TEX
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Ja
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Skalljakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!