Norrøna /29

(46 varer)

Norrøna /29 er sporty hverdagsklær for deg med en aktiv livsstil. Norrøna /29 jakke er laget med organisk bomull og er perfekt som den helårsjakken du alltid kan dra fram. På den andre siden har du /29 GORE-TEX Primaloft Parka som er hverdagsplagget som varmer deg i alt slags vær om vinteren. /29 Flex1 shorts er hurtigtørkende, fleksibel og kan brukes til alt fra fjellet til sjøen. I tillegg kommer /29 med et utvalg fargerike beanies, belter og plagg som gjør garderoben komplett. Få en mer komfortabel og sporty hverdag med Norrøna /29. Finn det du trenger av Norrøna /29 her!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!