Norrøna Falketind

(134 varer)

Kolleksjonen Falketind fra Norrøna er utviklet spesielt med tanke på å kunne takle alle utfordringene som naturen har å by på, uansett årstid og værforhold. Skal man beskrive kolleksjonen med ett ord så er det: allsidig. Klærne fungerer nemlig like bra for gåturer og klatring som til sykling og ski. Bruksområdene er med andre ord mange, og ettersom alle produktene i Falketind-serien er utrolig stilige og fine, så passer de også supert til hverdags.

Mange av produktene fra Falketind-serien er i spreke fargevalg, og det finnes mange modeller for både kvinner og menn. I serien finner du i tillegg til jakker, trøyer og bukser også hansker, ryggsekker og shorts i ulike varianter.

Gore-Tex jakke fra Falketind

En av de mest populære jakkene fra Falketind er deres Gore-Tex jakke. Den er vanntett, reduserer kondens, og gir optimal bevegelsesfrihet i alle sammenhenger. Det beste med denne jakken er at den kan brukes året rundt, både når du går på fotturer om sommeren og når du går på ski om vinteren. Jakken har også en praktisk hette som er justerbar og dermed får en optimal passform som gir beskyttelse mot både vind og regn.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!