Norrøna Lofoten

(34 varer)

Norrøna Lofoten er laget for deg som er ute i ekstremt terreng og alle slags værforhold. Lofoten jakker og bukser er testet i hardt vær og beskytter deg under de mest krevende forhold. De er designet for å være praktiske produkter som er slitesterke og varer lenge. Norrøna Lofoten jakke og bukse er vanntett, fleksibel og ypperlig til frikjøring. Eller kanskje du trenger Lofoten Primaloft jakke, en lett isolasjonsjakke som tar liten plass i sekken. Bestill Norrøna Lofoten frikjøringsklær her!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!