Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Norrøna Recon er slitesterke jaktklær som beskytter mot vær og vind og tåler hardt bruk i villmark. Sammen med spesialstyrker i Skandinavia har Norrøna fått muligheten til å teste Recon GORE-TEX bukser og jakker i tøffe situasjoner og utviklet en helt ny standard for funksjonalitet og slitestyrke i jaktklær. På denne måten får du bukser, jakker og sekker med høy kvalitet som beskytter og varer lenge. Med det ypperste innen glidelås teknologi og pustende GORE-TEX, får du med Norrøna Recon 100 % regntette jaktklær med den bevegelsesfriheten du trenger. Bestill dine Norrøna Recon jaktklær her!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!