Norrøna Ryggsekker

(8 varer)

Norrøna ryggsekk kommer i mange størrelser. Fjørå Pack er en liten, tettsittende 10 liters sekk som er designet for sykling. På den andre siden har du Trollveggen 45l ryggsekk laget for klatring og høyfjellsbruk. Norrøna ryggsekk finnes så stor som 120 liters størrelse med anatomisk utforming. Men kanskje alt du trenger er en enkel dagstursekk som Bitihorn ryggsekk på 20 liter med god ventilasjon og egen lomme til drikkesystem. Uansett hvilken aktivitet eller formål du trenger sekk til, har Norrøna utviklet en ryggsekk som er spesialtilpasset det behovet. Finn din Norrøna ryggsekk her!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!