Norrøna Svalbard

(74 varer)

Norrøna Svalbard er essensielle klær til friluftsliv, både til vinter og sommerbruk. Norrøna Svalbard bukse og jakke er slitesterke turklær laget med organiske og resirkulerte materialer som skåner miljøet. Inspirert av den nordligste bebyggelsen i verden, er Norrøna Svalbard kolleksjonen rustet til å møte enhver av dine friluftsutfordringer. Med glade farger, bærekraftige materialer og utholdende kvalitet, kan du bruke din Svalbard bukse og jakke i mange år framover. Bestill dine Norrøna Svalbard klær her!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!