Women's Falketind Thermo60 Hood - ID: A064930

NorrønaWomen's Falketind Thermo60 Hood

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Falketind Thermo60 Hood fra Norrøna

Women's Falketind Thermo60 Hood fra Norrøna er en allsidig syntetisk isolasjonsjakke laget i resirkulerte materialer. Den sørger for en svært god kombinasjon av lav vekt, komprimerbarhet og isolasjon, og har et allsidig design som fungerer for alle aktiviteter. Den resirkulert Pinecco-isolasjon er ikke vattert, noe som gjøre den svært myk og muliggjør full lofteffekt mens den fremdeles er veldig komprimerbar. På grunn av 3-lags konstruksjonen i isolasjonen, transporterer den fuktighet effektivt og isolerer selv når det blir fuktig. Det resirkulerte ripstop 20D ytterstoffet i nylon har PFC-fri DWR, og sikrer at vind og noe lett regn vil ikke stå mellom deg og dine nye eventyr. Midtmonterte frontlommer sørger for at du har enkel tilgang selv om du har ryggsekk, og mansjetter i stretch og den varme hetta holder deg beskyttet og komfortabel. Andre funksjoner inkluderer en innerlomme, justerbar hem og justering av hetten.
Egenskaper for Women's Falketind Thermo60 Hood:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Syntet
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Mellomlagsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!