Women's Lofoten Gore-Tex Pro Anorak - ID: A069506

NorrønaWomen's Lofoten Gore-Tex Pro Anorak

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Lofoten Gore-Tex Pro Anorak fra Norrøna

Den førsteklasses Women's Lofoten Gore-Tex Pro Anorak er laget av resirkulert Gore-Tex Pro-materiale og har et unikt parkasdesign som gir optimal beskyttelse under frikjøring. Lofoten Gore-Tex Pro Anorak er en svært funksjonell frikjørings-anorakk med en mer romslig og avslappet passform. Den er laget av et svært slitesterkt, beskyttende og pustende 70D Gore-Tex Pro most breathable-materiale og har en lang silhuett som gir maksimal beskyttelse. Anorakken har en lang to-veis glidelås under armen som går fra bunnfalden og helt ut til albuen. Dette gir svært gode ventilasjonsmuligheter og gjør det enkelt å kle seg, samt å ta av eller på flere lag samtidig som du er beskyttet. I front er det en lang, vannavstøtende to-veis glidelås og en romslig kengurulomme med åpning på begge sider. På grunn av det unike anorakkdesignet, har vi lagt til et spesialdesignet to-delt snøskjørt slik at du kan stenge snøen helt ute. Andre praktiske funksjoner inkluderer en beskyttende stormhette med enhåndsjustering, asymmetriske mansjetter med Velcro®-justering og integrerte håndgamasjer, håndlommer og vannavstøtende YKK®-glidelåser for ekstra beskyttelse. Jakken har bestått Gore-Tex Storm+-testen og har en solution-dyed backer.
Blank
Egenskaper for Women's Lofoten Gore-Tex Pro Anorak:
Membran: GORE-TEX
Snølås: Ja
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Upolstret
Hette: Fast
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Innebygd Recco: Nei
Lomme for liftkort: Nei
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Topptursjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!