Women's Lofoten Gore-tex Thermo100 Jacket - ID: A078782

NorrønaWomen's Lofoten Gore-tex Thermo100 Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Lofoten Gore-tex Thermo100 Jacket fra Norrøna

Women's Lofoten Gore-tex Thermo100 Jacket fra Norrøna er en skijakke for damer. Hovedmaterialet er resirkulert tolags forsterket 30D GORE-TEX®-nylon for å forhindre riving. Resultatet er en lett og myk jakke som er helt vannbestandig. Jakken er forsterket med resirkulert tolags GORE-TEX® 70D-nylon på utsate områder. Den er fôret med 100 % resirkulert Primaloft Silver Insulation Bio, som er fordelt basert på kartlegging av kroppsvarme: Hoveddelen er 100g/m2, skuldrene er 100 g/m2 og i har puttet 60 g/m2 i hetten og underarmområdet.  Jakken er førstevalget under de kaldeste frikjøringseventyrene: Den er like myk som et isoleringslag, men like holdbar og beskyttende som en skalljakke. Den er laget for å oppnå god varme med alle essensielle funksjoner, slik at den hører hjemme i den krevende fjellheimen. Den er en kopi av den første Primaloft lofoten, men med bare resirkulerte materialer. Designen er hentet fra det ikoniske lofoten-konseptet og er rent og minemalistisk med løsninger som bidrar til å forsterke frikjøringsopplevelsen. Den har en vanlig til avslappet passform som passer for ski- og snowboardaktiviteter, med et y-formet snitt og leddarmer som sørger for stor bevegelighet. Baksiden er laget litt lenger for ekstra beskyttelse, og asymmetriske ermelinninger forsterker et potensielt utsatt område.
HOVEDSTOFF: 100% POLYAMID
ANDRE STOFF: 100% POLYAMID
TREDJE STOFF: 85% POLYAMID, 15% ELASTAN
FÒR: 100% POLYESTER
FYLL: 100% POLYESTER


Blank
Egenskaper for Women's Lofoten Gore-tex Thermo100 Jacket:
Bærekraft: OEKO-TEX
Passform: Normal
Vanntett: Ja
Membran: GORE-TEX
Vekt: 884 g
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Membranteknikk: 2-lags
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Innebygd Recco: Nei
Lomme for liftkort: Ja
Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Skijakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!