Women's Lyngen Flex1 Pants - ID: A078794

NorrønaWomen's Lyngen Flex1 Pants

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Lyngen Flex1 Pants fra Norrøna

Women's Lyngen Flex1 Pants fra Norrøna er elastiske skibukse laget av en blanding av vindtett resirkulert nylon / resirkulert polyester / elastan som sørger for god bevegelighet og komfort. Den er forsterket med en blanding av resirkulert polyamid/polyester/elastan på utsatt områder for ekstra holdbarhet der det trengs. For å hindre at våtsnø trekker inn i buksen, er nederste fald forsterket med resirkulert 200D GORE-TEX. Sammen lager disse tre materialene den perfekte balansen mellom vekt, komfort, holdbarhet og bærrekraft.  Dette er en softshell-bukse utformet for høyintensiv frikjøring i fjellet eller kjøring i vårsesongen. Den har en ren design med hovedfokus på komfort og bevegelighet kombinert med den rette balansen mellom luftpermeabilitet og beskyttelse. Her får du alle de essensielle funksjonene og tilpassede funksjoner, som elastiske gamasjer med bånd og støtte, slik at du kan bruke ulike typer sko. Den er vanntett på knærrne på grunn av ekstra innlegg. På den måten kan du sitte på knærrne uten å bekymre deg for å bli våt. Buksen har vanlig passform med kneledd for god bevegelighet.
HOVEDSTOFF:
69% POLYAMID, 19% POLYESTER, 12% ELASTAN

FORSTERKING:
YTTERMATERIALE: 100% POLYAMID

ANDRE STOFF:
85% POLYAMID, 15% ELASTAN

FÒR:
100% POLYESTER

Egenskaper for Women's Lyngen Flex1 Pants:
Hovedmateriale: Polyester
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Justering nederst på beinet: Ja
Vanntett: Nei
Polstring: Upolstret
Stretch: Ja
Innebygd Recco: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
Snølås ved ankler: Ja
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Skibukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!