Women's Trollveggen Superlight Down850 - ID: A078785

NorrønaWomen's Trollveggen Superlight Down850

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Trollveggen Superlight Down850 fra Norrøna

Hovedmaterialet i Women's Trollveggen Superlight Down850 fra Norrøna er en teknisk avansert, vindtett og ekstremt lett 100% resirkulert 7D-nylon laget i Japan. Her får du god pakkevennlighet og lett vekt, og den er holdbar med tanke på den lave vekten. For å få et utmerket varme-vekt-forhold er jakken fylt med høykvalitets RDS-sertifisert 850-gåsedun.  Jakken ble til da vi ønsket å lage den ultimate dungenseren med maksimal varme og pakkevennlighet i en minimalistisk, tilpasningsdyktig og lett pakke. Den kan brukes som midt- eller ytterlag, og på den måten passer plagget for alle fire sesonger. Funksjonene er minimalistiske og stilrene i tråd med designuttrykket.  Jakken har en slank passform med ekstra lengde bak for ytterligere beskyttelse. Den Y-formede passformen sørger for god bevegelighet. Den er godt vattert for å oppnå en jevn og langvarig fordeling av dunet.
HOVEDSTOFF:
100% POLYAMID

Egenskaper for Women's Trollveggen Superlight Down850:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Fill power: 850 cubicinches per ounce
Vannavvisende: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Fyll: Gåsedun
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Dunjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!