Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

NRS sine oppblåsbare brett er laget til padlesurfing, en relativt ny treningsform som raskt har blitt populær verden over. Padlesurfing er et alternativ til tradisjonell surfing, og stammer fra 1950-tallet. Da brukte surfeinstruktørene padlerne som hjelp når de bevegde seg rundt i vannet med elevene. Det var imidlertid under 2000-tallet interessen for padlesurfing skjøt fart på ordentlig.

Om du vil oppdage skjærgårdens bølger fra brettet ditt, eller padle frem gjennom kanaler og nyte naturen, er dette mulig med et padlebrett fra NRS. Vi har forskjellige modeller å velge mellom, avhengig av smak og behag.

Padlesurfing

Padlesurfing utføres stående på et surfebrett som ligner på et longboard, og du beveger deg frem med en lang åre. Et padlebrett er noe bredere og tykkere enn et surfebrett, noe som gir bedre flyteegenskaper og stabilitet. Padlesurfing er en morsom aktivitet å gjøre sammen med familien eller venner, og garanterer deg et morsomt og litt annerledes eventyr.

Earl 4 SUP

Et brett i sortimentet fra NRS er Earl 4 SUP. Et allsidig padlebrett som du selv pumper opp til et trykk av 15 psi. Når brettet er oppblåst, har det samme prestasjon som et hardt brett, men er betydelig mer funksjonelt da det kan rulles sammen uten luft, og oppbevares selv om man har begrenset plass. Earl 4 SUP kan brukes av en padler på opp til 100 hundre kilo.

Om du ikke har prøvd padlesurfing enda, anbefaler vi deg virkelig å teste! Ikke nøl med å kontakte oss på kundeservice dersom du har spørsmål rundt hvilket brett som passer deg best, så hjelper vi deg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!