OAC Ski

-
På OAC Finland har de ført sammen sin kunnskap om skisammensettningen og forskning på ski med en solid kunnskap, entusiasme og den seneste teknikken. Sammen har de skapt en helt nye type ski for ubegrenset tilgang til terrenget.

OAC Ski

(9 varer)

Det hele startet i salrommet i stallen deres. Der bygde de opp testlaben sin til komposittproduksjon. På grunn av deres sterke skibakgrunn, så begynte de ganske snart å produsere disse fantastiske skiene.

OACs filosofi er å produsere allsidige produkter som er lette å bruke og passer alle. Produktene kombinerer mange funksjoner og man har ikke gjort noen kompromisser - OAC leder deg mot noe nytt og bedre.

OACs ski med feller er designet for skiløpere på alle nivåer som vil nyte vinterlandskapet overalt, til og med i den nærliggende parken. OACs er også designet for den mer erfarne backcountry-løperen. Skiene tilbyr frihet i alle typer terreng, uansett hvor du er.

I motsetning til den rådende trenden, så har OAC bestemt seg for å ha produksjonen i nærheten av sitt hjem i Finland. OACs produkter bruker den seneste teknikken, materialene og innovasjonene. OAC vil kun tilby det beste!

I dag er OAC en moderne komposittprodusent med sin base i nærheten av Tampere i Finland. Konseptet OAC og ski med innebygde feller sprer seg over hele verden.Skiene deres selges over hele Europa, Nord-Amerika og Japan.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!