Oakley

(40 varer)
För de allra flesta behöver Oakley ingen presentation. Oakley solglasögon står för det bästa av det bästa inom solglasögon.

Det amerikanske foretaket Oakley ble startet i en garasje i California på midten av 70-tallet, og opprinnelig produserte de ulike typer tilbehør til motocross og BMX-kjørere. Knapt ti år senere lanserte Oakley sine første solbriller og er takket være disse i dag kjent verden over. Oakleys solbriller hadde tidlig en tydelig sportsorientering og har nå blitt et selvklart valg for mange som verdsetter holdbarhet, komfort og funksjon og som har en aktiv livsstil.

Solbriller og skibriller

Du kan finne et par Oakley-solbriller for alle typer utendørsaktiviteter hvor det stilles harde krav fra den som bruker solbrillene. Hos Outnorth finner du gode solbriller spesielt tilpasset aktiviteter som klatring, sykling og surfing. For deg som sysler med vintersport finnes det også flotte og funksjonelle goggles og skibriller.

Fra sportsstjerner til Hollywood

Oakleys briller har blitt sett på en mengde ulike Hollywood-stjerner, også på film på blant annet Tom Cruise i Mission Impossible-filmene. Oakleys solbrillemodeller utvikles ofte i nært samarbeid med personer som er aktive innen de mest hardt utsatte sportsmiljøer, så du kan kjenne deg trygg med Oakley-solbriller uansett aktivitet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!