Odlo

-
Odlo ble grunnlagt av Odd Roar Lofterød. Han grunnla Odlo i 1946 under mottoet «Always make sure you’re one step ahead». Odlos grunnsortiment besto av treningstights for profesjonelle skøyteløpere som beskyttet dem mot kulden. Siden har firmaet vokst, og i dag har Odlo utstyr for forskjellige klima og sportsgrener, som sykling, løping og langrenn. På Outnorth finner du flere ulike produkter for din aktive hverdag, uansett hvilket nivå du befinner deg på.

Odlo

(94 varer)

Odlo er et ledende internasjonalt varemerke som produserer enestående premiumssportklær til mennesker som deler lidenskapen for en sunn livsstil.

Med mottoet «Alltid ett skritt foran» ble Odlo grunnlagt i 1946. En entusiastisk norsk idrettsmann ved navn Odd Roar Lofterød startet selskapet med en stor dose kreativitet og mot. Selskapet begynte med å produsere treningstights for skøyteløpere som hadde som oppgave å beskytte mot kulde – derfra har konseptet virkelig tatt av.

I 1963 lanserte Odlo den første elastiske og funksjonelle dressen for langrennsløpere og skøyteløpere laget av Helanca, en syntetisk fiber. Hele det norske skilandslaget brukte den revolusjonerende dressen under vinter-OL i 1964, og under vinter-OL i Sapporo i 1972 bar 22 landslag Odlos sportsklær. I 1986 flyttet Odd Roar Lofterød jr. selskapet til Sveits og samtidig lanserte Odlo det banebrytende 3-lagsprinsippet, der det første laget sørger for fukttransport, det andre regulerer temperaturen og det tredje beskytter mot vær og vind.  Odlo er stolte over å være pionerer innen funksjonelle sportsklær, og med mer enn 70 års erfaring fortsetter de å drive utviklingen fremover.

Odlo er markedsledende i Europa innen funksjonelt sportsundertøy. Dessuten er Odlo sterke innen kategoriene langrenn, sykling, løping, trening/studio og outdoor. I tillegg tilbys tec-skjorter, tilbehør og produkter for barn. Mer enn 550 ulike produkter hver sesong dekker behovene til sportsentusiaster og idrettsutøvere på alle nivåer. Det sveitsiske landslaget med Dario Cologna i spissen bruker Odlos produkter, likeså det franske langrenns- og skiskytterlandslaget der Martin Fourcade er den største stjernen. Odlo sponser også verdens beste terrengsykkellag, Scott SRAM MTB Racing Team, som den svenske stjernen og OL-gullvinneren Jenny Rissveds konkurrerer for. Jenny er også personlig ambassadør for Odlo.

Odlo produserer de aller beste funksjonelle sportsklærne for dem som elsker trening – i all slags klima og på alle intensitetsnivåer. De sørger for velvære fra huden og utover. Lang erfaring sammen med kompromissløst høye krav garanterer optimal komfort, kvalitet og yteevne.


Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!