Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

OluKai

-
Ideen om OluKai oppsto ut fra en lengsel etter å skape bedre produkter for livet i og ved havet. Med sitt opphav på Hawaii er skoene inspirert av øylivet, havet og nærheten til naturen. I OluKais utvalg finner du alt fra luksuriøse sandaler for de varme sommerdagene til støvler for vinterhalvåret.

OluKai

(1 varer)

Finn din favoritt

På Outnorth kan du velge blant flere ulike modeller for ferien, hverdagslivet og aktive eventyr. OluKais sandaler er anatomisk utformet og har en gummisåle med godt grep på våte underlag. Her finner du sandaler i ulike farger og former for både dame og herre, men også sneakers, støvletter og støvler.

Sko for alle anledninger

OluKai har sko for alle anledninger. Invester i sandaler for varme sommerdager, luftige sneakers til hverdags og et par lekre støvletter til jobben. Skal du ut på friluftsaktiviteter, anbefaler vi slitesterke støvler som tåler kulde og varierende værforhold.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!