Om Outnorth

Historie

Outnorth het fra begynnelsen av Kalmar Kommissionsaffär og grunnlas allerede i 1926 i sentrale Kalmar, Sverige. På den tiden fungerte litt som en pantbank, men ble senere utviklet til å bli en butikk for arbeidsklær og friluftsklær. I 1999 ble butikken en fullverdig outdoorbutikk under navnet Naturbolaget. I 2002 åpnet vi Naturbolaget i Växjö også og i 2005 begynte vi med e-handel. Nå heter både e-butikken og våre to fysiske butikker Outnorth. Hovedkontoret og logistikksenteret vår ligger nå i Växjö.

Kalmar er en liten by i det sørøstre Sverige og er en av Sveriges eldste byer. Med nærhet til Østersjøen gjorde at byen var et viktig handelssenter allerede på 1200-tallet. Både Kalmar og Växjö hører til landskapet Småland. Typisk for Smålan er store områder med skog, innsjøer og vassdrag. Mange av de mindre byene i Småland har oppstått på grunn av jordbruk, skogbruk og glassverk. Vi smålendinger blir ofte beskrevet som oppfinnsomme, flittige og gjerrige, men det der siste bytter vi gjerne ut mot sparsomme.

Helt siden starten har vårt fokus vært Outdoor ut ifra et skandinavisk perspektiv – kaller det ”The best of Scandinavian Outdoor”. Vi velger klær, sko og utstyr først og fremst fra nordiske varemerker og ut ifra hvordan vi ser på Outdoor her i Norden og Skandinavia.

Vi vil inspirere flere til å oppholde seg utendørs, for vi vet at det er bra på så mange måter. Vår misjon er ”We bring happiness to people by taking them outdoors.” Dette kan vi ikke gjøre alene, så vi samarbeider med to av Sveriges største organisasjoner innen friluftsliv – Friluftsfrämjandet og STF.

I Småland påminnes man alltid om nærheten til naturen og vi tester gjerne produktene våre her på hjemmebane. Vi, som så mange andre, vil redusere avtrykke vårt i naturen så mye som mulig. Derfor jobber vi hardt med holdbarhetsspørsmål og du kan lese mer om hvordan Outnorth jobber med holdbarhet her.

Vi vil som sagt inspirere flere til å oppholde seg utendørs og det kommer tydelig frem i sortimentvalget vårt, guidene våre og de gangene du er i kontakt med oss på vår kundeservice. Vi er her for deg og håper du også vil oppleve ”The best of Scandinavian Outdoor”!

Outnorth er underlagt Outnorth AB

Hovedkontor: Outnorth AB, Deltavägen 7, 3. etasje, 352 45 Växjö, Sweden

Kontakt alltid kundeservice i forkant av en retur.
Du kan kontakte oss på telefon 22 83 86 00 alle hverdager mellom
09.00 - 16.00, eller på mail: info@outnorth.no.
Vi gjør vårt aller beste for å besvare alle mail innen 24 timer.

Blank
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!