Oneway

-
One Way er et av verdens ledende varemerker når det kommer til produkter for langrennsski, rulleski, stavgang og andre utendørsaktiviteter. De produserer blant annet staver, tekniske klær, sko og tilbehør med høy kvalitet.

Oneway

(2 varer)

Finske ONE WAY ble startet i 2004, men er allerede en av de ledende produsentene innen langrennsski, sykling, løping og andre utendørsaktiviteter. Foretaket kjennetegnes av høy kvalitet og et stort utvalg til de fleste aktiviteter, men med fokus på idretter som er store i Norden, slik som langrenn.

Utvalg til utendørsaktiviteter året rundt

I utvalget hos Outnorth fra ONE WAY finnes både skiutstyr for vinteren og rulleski med tilbehør for kontinuerlig trening når snøen forsvinner. ONE WAY lager også en stor mengde klær og annet sportsutstyr for alle mulige anledninger.

Kvalitativt utstyr for både store og små proffer

ONE WAYs utstyr har blitt brukt blant annet av Vasaloppet-medaljevinneren Anders Aukland og det franske skilandslaget. Blant produktene finner du også juniorutstyr for fremtidige stjerner.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!