Nova Brenner - ID: 108 82

OptimusNova Brenner

Mer info

Mer om Nova Brenner fra Optimus

Optimus Nova er et letthåndterlig og pålitelig ekspedisjonskjøkken fra Optimus. Les mer nedenfor om ekspedisjonskjøkkenet Optimus Nova.    

Det legendariske Optimus Nova setter nå standard for ekspedisjonskjøkken for flytende brensel. Denne arbeidshesten som har fått mange utmerkelser og laget milliontalls måltider i naturen, er blitt en klar favoritt blant seriøse friluftselskere. Hvorfor? Den patenterte brenneren som krever lite forvarming, en selvdrenerende aluminiumspumpe og en innebygd rensenål som drives med magnetkraft, er egenskaper som gir pålitelighet og brukervennlighet selv under vanskelige omstendigheter. At Nova kan drives med flere typer brensel uten bytte av munnstykke gir allsidighet på internasjonale reiser. Takket være den turbinformede designen på bena, den innfellbare reguleringen samt en ny transportsveske er pakkvolumet minimalt. Trass i det lille formatet er Optimus Nova stabilt selv når store kokekar brukes. Det er bare å dra ut og nyte gode måltider med din Nova.

 

Brennetid: Opptil 2 timer ved maksimal effekt med brenselflaske i størrelse M (forbruker 450 ml brensel)
Inkludert tilbehør: Brenner, pumpe, vindbeskyttelse, verktøy, pakkeveske, reservedeler og smøremiddel (breselflaske medfølger ikke)

Egenskaper for Nova Brenner:
Maks effekt: 2850 W
Materiale: Aluminium
Minste koketid for 1 l vann: 3.5
Pakkemål (l x b x h): 9 x 6,5 x 14 cm
Vindskjerm: Ja
Vekt: 425 g
Brenseltype: Mulitfuel
Piezo Ignitor: Nei
Optimus er et klassisk varemerke med dype svenske røtter. Produksjonen startet allerede i 1899 i Stockholm. Sortimentet besto da i hovedsak av blåselamper og parafinovner. Siden 2007 inngår Optimus i sveitsiske Katadyn Group sammen med merkene Katadyn og Trek´N`Èat.

Mer fra Optimus

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!