Nova Plus - ID: 108 85

OptimusNova Plus

Mer info

Mer om Nova Plus fra Optimus

Optimus Nova Plus er en velprøvd modell med den fordel at reguleringen for flammen sitter ved flasken for sikker justering. Les mer nedenfor om Nova Plus.

Optimus Nova Plus er akkurat hva navnet antyder, et kjøkken med samme ytelse som testvinneren Optimus Nova, pluss litt til. Optimus Nova+ har en velprøvd patentert brenner med innebygd rensenål som drives med magnetkraft. Den er dessuten utstyrt med den nye patentsøkte Powerline-ventilen som bruker brenselslangen som en forlengelse til brennerens regulering. Dette gjør det mulig å regulere flammen på trygg avstand fra brenneren ved å vri på den grønne reguleringen ved tilkoplingen til pumpen. En perfekt løsning når du skal regulere et vindbeskyttet kjøkken med votter. Det er også sikrere ettersom reguleringen av effekten skjer i trygg avstand fra flammene. Så uansett ytre omstendigheter vil Optimus Nova+ kunne lage måltider som får deg til å føle deg som hjemme der ute.

  • Brennetid: Opptil 2 timer ved maksimal effekt med brenselflaske i størrelse M (450 ml brensel)
  • Inkludert tilbehør: Brenner, pumpe, vindbeskyttelse, verktøy, pakkeveske, reservedeler og smøremiddel
  • Bottle not included

Egenskaper for Nova Plus:
Maks effekt: 2850 W
Materiale: Aluminium
Minste koketid for 1 l vann: 3.5
Pakkemål (l x b x h): 8,6 x 6,7 x 12,5 cm
Vindskjerm: Ja
Vekt: 425 g
Brenseltype: Mulitfuel
Piezo Ignitor: Nei
Optimus er et klassisk varemerke med dype svenske røtter. Produksjonen startet allerede i 1899 i Stockholm. Sortimentet besto da i hovedsak av blåselamper og parafinovner. Siden 2007 inngår Optimus i sveitsiske Katadyn Group sammen med merkene Katadyn og Trek´N`Èat.

Mer fra Optimus

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!