Ortovox

-
Historien om Ortovox begynte allerede i 1980 da Gerald Kampel og Jürgen Wegner utviklet den første frekvenstransceiveren Ortovox F2 for å lokalisere mennesker ved snøskred. Siden da har Ortovox utviklet sitt produktsortiment med alt fra ryggsekker og klær til snøsager. Likt for alle produkter er fokuset på sikkerhet og kvalitet!

Ortovox

(47 varer)

Alt du trenger for friluftsliv

Ortovox kan tilby deg alt du trenger for aktive eventyr i villmarken og på fjellet. Hos Outnorth har vi samlet et stort utvalg klær og produkter som vil utgjøre en forskjell for deg på reisen. Her finner du blant annet ryggsekker for fartsfylte skiturer. Med plass for bagasjen, sikkerhetsutstyr for snøskred samt feste for isøksen og staver er denne sekken ditt åpenbare tilbehør.

Smarte produkter for sikre eventyr

Ortovox vil tilby smarte og fine produkter for trygge eventyr. Se over sortimentet og velg dine favoritter blant flere produkter og klær for både dame og herre.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!