Pro Alu Iii - ID: A032722

OrtovoxPro Alu Iii

Mer info

Mer om Pro Alu Iii fra Ortovox

En klassiker fra Ortovox som ifølge utsagn er den beste versjonen gjennom tidene. De har brukt de mest innovative og tilgjengelige materialene og de mest banebrytende produksjonsmetodene for å oppnå det beste vekt-til-stivhetsforhold som mulig. Takket være den nye quick-lock kan bladet og den riflede teleskopiske skulderen settes sammen til enda mer bevegelighet. Det nye T-grip Pro er revolusjonerende og kan innføres for både høyre- og venstrehendte.    Groove-fôrmet håndtak tversnitt
Teleskopskaft@
Skløefrie stegspår
Rip sone av gummi
Vass, beskyttet keregg
Pakkevennlig design med integrert håndtakmottaker i bladet.
Rescue slede funksjon
glidelås
90° Clearing funksjon
T-Grip Pro med fleksibel venstre- og høyrehendt funksjon

Material:
  • AL 5052 (strain hardened), anodized
  • AL 6061 T6 (hardened)
Historien om Ortovox begynte allerede i 1980 da Gerald Kampel og Jürgen Wegner utviklet den første frekvenstransceiveren Ortovox F2 for å lokalisere mennesker ved snøskred. Siden da har Ortovox utviklet sitt produktsortiment med alt fra ryggsekker og klær til snøsager. Likt for alle produkter er fokuset på sikkerhet og kvalitet!

Mer fra Ortovox

Vis alle Øvrige Verktøy & Redskap

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!