BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Axis - ID: A057334

OspreyAxis

Mer info

Mer om Axis fra Osprey

Axis 18 trives like godt i storbyjungelen som i naturens lekegrind, så denne ryggsekken blir gjerne med både på jobbtur og topptur. Skulderremmer i utstanset EVA-skum og ryggstykke i nettingstoffet Spacer Mesh gir både støtte og ventilasjon. Det avtakbare hoftebeltet i webbing holder børen tett inntil kroppen og under kontroll, mens løse remmer kan skjules i innsmett på forsiden av sekken. Ryggsekken har tre utvendige lommer med glidelås. Lommen på toppen har en praktisk nøkkelkrok. Vi har også utstyrt sekken med et kompresjonssystem med elastiske snorer, som er perfekt for å feste en jakke eller hjelm på utsiden. På jakt etter noe å bære datamaskinen i? Her har du løsningen. På innsiden finner du en polstret datamaskinlomme for bybruk, som kan brukes som vannposelomme ute i naturen. Skal du ut å fly? Denne sekken overholder garantert maksimalmålene for håndbagasje i EU, og er dermed perfekt som håndbagasje.
  • Front panel organiserings lomme
  • Intern nøkkelholder
  • Tilknytningspunkt for LED-lyst
  • Polstret laptop- og nettbretterme
  • Avtagbart nettinghoftebelte
  • Brystrem med nødfløyte
  • Sidelomme av stretchnettings
  • Ripefri lomme for solbriller og elektronikk
Egenskaper for Axis:
Pakkevolum: 18 L
Vekt: 660 g
Yttermål cirka (b x d x h): 29x23x47 cm
Hoftebelte: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer. Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.

Mer fra Osprey

Vis alle Hverdagsryggsekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!