BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Daylite - ID: A027036

OspreyDaylite

Mer info

Mer om Daylite fra Osprey

Osprey Daylite gir deg 13 liter ekstra til ryggsekken din. Osprey Daylite gir deg noen ekstra liter og en dagryggsekk. Så er det ikke nok med reisevesken , tursekken eller kofferten, er dette et utmerket valg. Daylite har lett polstrede skulderremmer, polstret ryggpanel, en mindre frontlomme med glidelås og elastiske stropper på forsiden, noe som gjør den til en skikkelig bra dagryggsekk.

Egenskaper Osprey Daylite:
• Volum: 13 L
• Vekt: 440 gram
• Dimensjoner: 45 x 25 x 22 cm
• Er kompatibel med f.eks. Shuttle og Sojourn
Egenskaper for Daylite:
Pakkevolum: 13 L
Vekt: 460 g
Yttermål cirka (b x d x h): 45 x 25 x 22 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Ja
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Toppåpning: Glidelås
Organizer: Ja
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer. Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.

Mer fra Osprey

Vis alle Hverdagsryggsekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!