Escapist 32 - ID: A016389

OspreyEscapist 32

Størrelseguide Mer info

Mer om Escapist 32 fra Osprey

Escapist 32 er ideel for deg som sykler både lange og korte avstander. Airscape? -ryggpanelet gir deg rett ventilasjon og støtte mens Biostretch? -hoftebeltet og stroppene holder ryggsekken komfortabelt på plass.
Egenskaper for Escapist 32:
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 32 L
Vekt: 1070 g
Yttermål cirka (b x d x h): 32 x 31 x 51 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Ja
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Glidelås
Frontåpning: Nei
Bunnåpning: Ja
Laptoplomme: Nei
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Ja
Topplokk: Nei
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer. Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.

Mer fra Osprey

Vis alle Hverdagsryggsekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!