Seral 4 - ID: A078419

OspreySeral 4

Mer info

Mer om Seral 4 fra Osprey

Seral 4 er en perfekt løsning for syklister som er på jakt etter en hoftesekk med lav profil og innebygd drikkesystem. Seral 4 har plass til å oppbevare det mest nødvendige, slik som en ekstra sykkelslange, CO2, multiverktøy – og snacks, så klart. Laget med bluesign®-godkjent resirkulert kvalitetsnylon med høy tetthet og PFC-fri DWR-impregnering.
  • 1.5 Hydraulics™ Lumbar-reservoar inkludert
  • Intern nøkkelholder
  • Tilknytningspunkt for LED-lys
Egenskaper for Seral 4:
Bærekraft: bluesign
Vanntett: Nei
Vannavvisende: Ja
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 190 x 110 x 330 mm
Vekt: 300 g
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer. Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.

Mer fra Osprey

Vis alle Hoftesekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!