Skarab 22 - ID: A050513

OspreySkarab 22

Mer info

Mer om Skarab 22 fra Osprey

Dagssekker med et intuitivt design – Skarab 22 er et enkelt og stilig turfølge. Skarab 22 er utviklet for maksimal allsidighet, og har stor kapasitet som dagssekk, noe som er perfekt for dagsturer året rundt. Et innovativt ryggpanel med Bump-Foam gir enormt god ventilasjon og komfort, mens lavprofilsselen og det polstrede hoftebeltet gir deg utmerket lasteoverføring, til og med når sekken er fullastet og tung. Et stilig tilgangspunkt med glidelås i toppen, gir deg en ekstremt enkel måte å pakke og pakke ut av Skarab, mens et utvendig hydreringserme lar deg sluse reservoaret ditt inn i sekken, uten å måtte pakke ut først. En skjult, ripesikker lomme er plassert ovenfor ryggpanelet, noe som gir en trygg lagringsplass for solbriller, telefon eller nøkler. På undersiden av sekken finner du en separat lomme som skjuler det integrerte og avtagbare regndekselet. Doble hoftebeltelommer gir enkelt tilgang til turnødvendigheter som snacks eller hodelykt. Sidelommene med tosidig glidelåstilgang er store nok for 1L vannflasker. En innvendig nettinglomme under lokket gir deg et sted du enkelt kan oppbevare verdisaker.
 • 15mm side kompresjons remer
 • AirScape™-ryggpanel med bølgeskumventilasjon
 • Sidelommer i netting med tosidig tilgang
 • Ekstern tilgang til hydrering  
 • Kompresjons remer på side
 • Brystbelte med magnetisk spenne
 • Elastisk sidelomme
 • Feste for vandrestaver
 • Topplokk med glidelås lomme
 • Ripefri lomme for solbriller og elektronikk
 • Tilgang til øverste del via glidelås
Egenskaper for Skarab 22:
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 22 L
Vekt: 740 g
Yttermål cirka (b x d x h): 31 x 27 x 52 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Snølås: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Glidelås
Frontåpning: Ja
Bunnåpning: Nei
Integrert regntrekk: Ja
Skrittstropp: Nei
Stolfunksjon: Nei
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer. Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.

Mer fra Osprey

Vis alle Tursekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!