UL Stuff Waist Pack - ID: A078432

OspreyUL Stuff Waist Pack

Mer info

Mer om UL Stuff Waist Pack fra Osprey

Enkel, ultralett og pakkbar. Ta med deg denne hoftesekken, så har du et alternativ på turer der du kan trenge en ekstra bæreløsning. To glidelåslommer med innvendig organisering holder orden på eiendelene dine og sørger for at de er lett tilgjengelige. Når du ikke trenger hoftesekken, kan den stues bort i sin egen lomme i påvente av nye eventyr. Laget med tanke på bærekraft ved bruk av bluesign-godkjente resirkulerte stoffer av høy kvalitet.
  • Glidelås lomme for å lagre mindre ting
  • Reflekterende grafiske detaljer
  • Sekker i sin egen bæreveske
  • Deluxe AirMesh™-sele for komfortabel bæring
  • Innvendig sikkerhetslomme
Egenskaper for UL Stuff Waist Pack:
Bærekraft: Bluesign
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 310 x 100 x 110 mm
Pakkevolum: 2 L
Vekt: 100 g
Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet. Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Outnorth fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer. Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter. De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2005 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.

Mer fra Osprey

Vis alle Hoftesekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!