OutnorthTrolley G1

  Trolley G1 - ID: A026385

  Mer info

  Mer om Trolley G1 fra Outnorth

  Trolley G1 fra Outnorth er en solid koffert på hjul med et solid teleskophåndtak som kan festes i to lengder. Med et stort rom og flere mindre lommer, finner du plass med alt du trenger på dine reiser og eventyr. Trolley G1 har en stor u-formet åpning i hovedrommet der stropper holder pakningen forsvarlig på plass. To interne mesh-lommer med glidelås for småsaker. På utsiden er det en stor oppbevaringslomme med glidelås, med mindre lommer innvendig, samt en liten glidelåslomme og innvendig sikkerhetsholder til for eksempel nøkler. To komprimeringsbånd som lukkes med store spenner, som komprimerer og avlaster glidelåsen når kofferten er fullpakket. En adresse-/ visitkortlomme på den harde ryggen. Dobelt polstret bærehåndtak lar deg bære kofferten liggende eller stående. Sterk konstruksjon med isolerte vegger og slitesterke hjul.
  Egenskaper for Trolley G1:
  Regntett: Nei
  Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 210x350x550 mm
  Pakkevolum: 40 L
  Vekt: 2500 g
  Antall innvendige lommer: 4 stk
  Under vårt eget varemerke samler vi rimelige produkter for små og store eventyr.

  Mer fra Outnorth

  Vis alle Reiseveske & Koffert

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!