Men's Down Sweater - ID: A013150

PatagoniaMen's Down Sweater

Mer info

Mer om Men's Down Sweater fra Patagonia

Down Sweater gir minimal vekt, ypperlig kompressibilitet og høy luftvarme. Rip-stop skallet har DWR-behandlet (Durable Water Repellent) overflate som gjør den vanntett, vindtett og dessuten er den laget av 100% resirkulert polyester. Detaljer inkluderer høyeste kvalitet 800-fill-power gåsedun, to utvendige lommer med glidelås og en innvendig brystlomme i netting. Innerlomme fungerer som integrert sekk.
Egenskaper:
Superlett, vindtett og vannavstøtende utside med høy rivestyrke
Quilted konstruksjon stabiliserer premium 800-fill-power gåsedun
Utvendige lommer: to glidelåsforseglede handvarmare
Innvendig lomme: en glidelås og elastisk netting som dessuten fungerer som pakkepose med karabinkrok
Nylonbundne elastiske mansjetter
Utsidel: 100% resirkulert polyester ripstop med DWR (Durable Water Repellent) finish.
Isolasjon: 800-fill-power premium europeisk gåsedun
Vekt: 343 gram

Materiale
100% Polyester

Patagonia er opptatt av miljø og gjenvinner brukte PET-flasker, ubrukelig tøy og utslitte klær i polyesterfiber for å produsere mange av sine klær.

Teknologi
På Patagonia prøver de å bygge det beste produktet uten å gjøre unødvendig skade. De ser det som sin oppgave, og det tar mange former. Siden det handler om å lage produkter, jobber de hardt for at det brukes kildemateriale og prosesser som er mindre skadelige for jorden uten å gjøre kompromiss på kvalitet. For dem er kvalitet ikke bare hvor godt et produkt er og holder seg, men også hvordan det er laget.
Egenskaper for Men's Down Sweater:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Fill power: 800 cubicinches per ounce
Vannavvisende: Ja
Vekt: 343 g
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Nei
Vindtett: Ja
Fyll: Gåsedun
Live simply. Patagonia er et firma som vil mer enn å skape klær og tilbehør av høy kvalitet. For dem er det like viktig å gjøre ting på den rette måten - uten å skade miljøet og heller bidra til en bedre verden.

Mer fra Patagonia

Vis alle Dunjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!