Women's Down Sweater - ID: A013151

Ny!

PatagoniaWomen's Down Sweater

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Down Sweater fra Patagonia

Down Sweater fra Patagonia er en ultralett dunjakke med svært kompressibel dunisolering og et vindtett skall til kalde fjellaktiviteter. Damestørrelser. Down Sweater gir minimal vekt, superb kompressibilitet og god varme. Ripstop-skallet har DWR (Durable Water repellent) overflatebehandling, noe som gjør mer enn å se godt ut: den er vannresistent, vindtett og er laget av 100 % gjenvunnet polyester. Detaljer inkluderer høyeste kvalitet av gåsedun med fyllingsgrad 800, to utvendige lommer med glidelås og en nettfôret brystlomme.


Detaljer

  • Superlett, vindtett og vannavvisende skall har høy rivestyrke
  • Quiltet konstruksjon stabiliserer premium gåsedun med fyllingsgrad 800
  • Utvendige lommer: to glidelåsutstyrte håndvarmere
  • Intern lomme: en glidelås og tøybart nett som også fungerer som pakkepose med karabinhake
  • Nylonbundet elastiske mansjetter
  • Skall og bekledning: 100 % gjenvunnet polyester-ripstop med DWR (Durable Water repellent) overflatebehandling.
  • Isolering: premium europeisk gåsedun med fyllingsgrad 800
  • 320 g
  • Laget i Kina.

Materiale
Gjenvunnet polyester.

Patagonia gjenvinner brukte brusflasker, ubrukelig tøy og slitte klær av polyesterfiber for å lage mange av klærne sine.

Teknikk
Hos Patagonia forsøker de å bygge det beste produktet uten å gjøre unødig skade. De ser det som deres oppgave, og den tar mange former. Ettersom det gjelder å lage produkter, arbeider de hardt for at det brukes råvarer og prosesser som er mindre skadelige for jorden uten å komprimisse på kvaliteten. For dem er kvalitet ikke bare hvor godt et produkt fungerer og holder seg, men også hvordan det er laget.
Egenskaper for Women's Down Sweater:
Fyll: Gåsedun/Andedun
Live simply. Patagonia er et firma som vil mer enn å skape klær og tilbehør av høy kvalitet. For dem er det like viktig å gjøre ting på den rette måten - uten å skade miljøet og heller bidra til en bedre verden.

Mer fra Patagonia

Vis alle Dunjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!