Peak Performance Bukser - Snøkledde fjell, storbyens hektiske liv og skogsstier langt, langt unna – alt er hjemme for oss. Peak Performance ble grunnlagt i 1986 i Åre av to lidenskapelige skiløpere som hadde et ønske om å lage revolusjonerende skiklær. I dag er vi et internasjonalt varemerke innen sportsklær, og innovasjon står fremdeles i sentrum for alt vi gjør. Vi ønsker å gjøre det enklere å leve et aktivt liv. Vi kombinerer derfor stil og funksjon for å skape innovative klær til hverdagsbruk og aktivitet, for et liv i bevegelse. Produktene våre kjennetegnes av eksepsjonell kvalitet, banebrytende design og uslåelig funksjon. Velkommen til Peak Performance!

Peak Performance Bukser

(34 varer)

I Peak Performances kolleksjon av bukser finner du høykvalitative plagg for alle typer sportsaktiviteter og friluftsliv. Peak Performance lager alt fra allsidige basislag og lange underbukser, til slitesterke ytterlag og skallbukser.

Peak Performance lager klær for at du skal kunne prestere på ditt beste uten unødvendige kruseduller. Gode og stilrene funksjonsklær som holder lenge, både hva gjelder stil og kvalitet, for både dame og herre.

Skallbukser for skigåing og topptur

Peak Performance produserer bukser som takler de tøffeste forhold, for deg som kjører alpint, går toppturer eller klatrer når det er skikkelig kaldt. Buksene er ofte lette og enkle å pakke ned, men er utrustet med egenskaper for å takle svært tøffe forhold. Mange av buksene er både vind- og vanntette med pusteevner.

For denne typen forhold finnes blant annet Peak Performance Black Light laget i Gore-Tex i både dame- og herremodell. Lignende vind- og vanntette skallbukser finnes også i Gore-Tex Active Shell.

Peak Performance produserer også softshellbukser som kan brukes både som mellomlag og ytre skall.

Løpetights for alle sesonger

Hvis du leter etter gode løpetights finner du et stort utvalg fra Peak Performance. Løpebuksene finnes for alle sesonger og værforhold. For varmere dager finnes kortbukser og lange løpetights med pusteevner. For deg som gjerne springer uansett sesong, finnes bukser som takler høst- og vinterkulden bra. For deg som gjerne begir deg ut i vanskeligere terreng, finnes spesielt tilpassede bukser også til dette formålet.

Mange av Peak Performances løpebukser er sydd med flatlock-sømmer, hvilket forhindrer gnaging.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!