Peak Performance Jakker - Snøkledde fjell, storbyens hektiske liv og skogsstier langt, langt unna – alt er hjemme for oss. Peak Performance ble grunnlagt i 1986 i Åre av to lidenskapelige skiløpere som hadde et ønske om å lage revolusjonerende skiklær. I dag er vi et internasjonalt varemerke innen sportsklær, og innovasjon står fremdeles i sentrum for alt vi gjør. Vi ønsker å gjøre det enklere å leve et aktivt liv. Vi kombinerer derfor stil og funksjon for å skape innovative klær til hverdagsbruk og aktivitet, for et liv i bevegelse. Produktene våre kjennetegnes av eksepsjonell kvalitet, banebrytende design og uslåelig funksjon. Velkommen til Peak Performance!

Peak Performance Jakker

(88 varer)

Hos oss finner du et stort utvalg av Peak Performance-jakker for både hverdag, friluftsliv og sportsaktiviteter. Jakkekolleksjonen består av modeller for dame, herre, barn og junior, i design tilpasset skigåing, klatring og løping. Kjøp din nye Peak Performance-jakke online hos Outnorth, så holder du deg både varm og flott hele vinteren.

Skijakker laget av skiløpere

Peak Performance har siden starten i Åre på åttitallet nå tatt seg langt utenfor Sveriges og Jämtlands grenser. Dette har de gjort ved å skape høykvalitative sports- og friluftklær som skaperne mente manglet på markedet da de startet opp. Gründerne var selv skiløpere, og det skulle vise seg at de fylte et behov som flere enn dem selv hadde, ikke minste likesinnede.

Peak Performance står for funksjonelle jakker med enkel design uten å være kjedelige, og har nå blitt populære både blant vanlige folk og eventyrere. Peak Performance ble kanskje startet av skiløpere, men det finnes gode jakker for alle mulige aktiviteter fra merket. Peak Performance Black Light er for eksempel en allsidig jakke som fungerer veldig bra i alle sesonger og værforhold. Hvis du leter etter en løpejakke, finnes også dette, for eksempel Peak Performance Focal Jacket som har gode pusteevner og mange smarte funksjoner, som for eksempel hull til ledning.

Dunjakker

Peak Performance-dunjakker har blitt moderne klassikere som passer både på bytur og i fjellet. Peak Performance Frost Down er en jakke fôret med andedun som finnes i flere ulike modeller i både dame- og herrestørrelser.

Peak Performance Frost Down er en skikkelig allsidig jakke som fungerer til de fleste anledninger om vinteren. Dunjakkene kommer i en rekke ulike design som fungerer som både mellomlag eller som ytterjakke. Jakkene finnes med eller uten hette, og som parkasmodell for dame.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!