Peak Performance Jakker - Hos oss hittar du ett stort urval av Peak Performance-jackor för både vardag, friluftsliv och sport-aktiviteter. Jack-kollektionen består av modeller för dam, herr, barn och junior, i utföranden anpassade efter skidåkning, klättring och löpning. Köp din nya Peak Performance-jacka online hos Outnorth så håller du dig både varm och snygg hela vintern.

Peak Performance Jakker

(110 varer)


Skijakker laget av skiløpere

Peak Performance har siden starten i Åre på åttitallet nå tatt seg langt utenfor Sveriges og Jämtlands grenser. Dette har de gjort ved å skape høykvalitative sports- og friluftklær som skaperne mente manglet på markedet da de startet opp. Gründerne var selv skiløpere, og det skulle vise seg at de fylte et behov som flere enn dem selv hadde, ikke minste likesinnede.

Peak Performance står for funksjonelle jakker med enkel design uten å være kjedelige, og har nå blitt populære både blant vanlige folk og eventyrere. Peak Performance ble kanskje startet av skiløpere, men det finnes gode jakker for alle mulige aktiviteter fra merket. 

Dunjakker

Peak Performance-dunjakker har blitt moderne klassikere som passer både på bytur og i fjellet. Peak Performance Frost Down er en jakke fôret med andedun som finnes i flere ulike modeller i både dame- og herrestørrelser.

Peak Performance Frost Down er en skikkelig allsidig jakke som fungerer til de fleste anledninger om vinteren. Dunjakkene kommer i en rekke ulike design som fungerer som både mellomlag eller som ytterjakke. Jakkene finnes med eller uten hette, og som parkasmodell for dame.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!