Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Peltonen har eksistert i Sverige siden midten av 1960-tallet, men firmaets historie startet allerede i 1945 i Hartola i Finland. Det var den gode skiløperen Toivo Peltonen som grunnla firmaet og startet produksjonen av skiene som i dag produseres i Finland. I dag er Peltonen en av de ledende skiprodusentene på verdensbasis og en favoritt blant både toppidrettsutøvere og hverdagsutøvere.

Ski av høy kvalitet


Hos Outnorth finner du ski fra Peltonen for både dame og herre uansett nivå. Er du en skientusiast og liker deg på fjellet? Da vet du hvor viktig det er med riktig utstyr. Unn deg selv et par ski av høy kvalitet med stilren design og dra på skitur med hele familien.

Finn riktig ski for deg

Dersom du er usikker på hvilke ski som passer deg, er det tre ting du bør tenke over: kroppsvekt, langrennsskiens spenn og din kjørestil. Når du har identifisert disse elementene, blir det lettere å avgjøre kvaliteter du ser etter for dine ski.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!