Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Liker du å være alene på friluftsaktiviteter, men ønsker at du kunne vise vennene dine hvordan kjempefisken sprellet da du dro den i land, eller hvor storslagen utsikten var fra en helt ny tursti? Med Pentax-kameraet er det fullt mulig å filme og dokumentere eventyret uten å måtte bruke hendene.

Kameraet på sykkelen eller brystet

Hos Outnorth finner du praktiske stativ til kameraet fra Pentax. Disse tilbehørene gir deg muligheten til å filme raske og storslagne aktiviteter uten å bruke hendene. Pentax Bike Mount monteres fast på sykkelstyret. På stativet fester du kameraet, og takket være det, kan du fange hvert minutt av det heseblesende eventyret ditt. Om du skal på fjelltur, fisketur eller klatretur, kan du bruke Chest Mount-stativet. Dette fester du enkelt og lettvint på brystet, slik at du kan bruke begge hendene til friluftsaktiviteten din.

Kikkert – et must for den fjellvante eventyreren

Når du befinner deg på svimlende høyder eller ser en unik fugl som sitter i en tretopp, er en god kikkert et must. I sortimentet fra Pentax finner du den utrolige kikkerten DCF BR 9X42. En kikkert med krystallklart bilde, ergonomisk og enkel å gripe med en hand.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!