Caribou TC Extreme Jacket Women's - ID: A043023

PinewoodCaribou TC Extreme Jacket Women's

Størrelseguide Mer info

Mer om Caribou TC Extreme Jacket Women's fra Pinewood

Women's Caribou TC Extreme Jacket fra Pinewood er en praktisk vind- og vanntett frilufts jakke. Produsert i slitesterke TC-Lite™. Funksjonsmembran som er vanntett og har gode pusteegenskaper. Jakken har 4-veis stretch i sidene, under armene og på baksiden for ekstra komfort. Foret med High-Ventilation™ mesh for. Brystlomme med vannavvisende glidelås. Innerlomme. Avtakbar, regulerbar og vanntett hette med forsterket brem for perfekt passform. Justerbar nederkant. Mansjetter med borrelås.
Egenskaper for Caribou TC Extreme Jacket Women's:
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 4 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 14000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Pinewood er en ledende produsent av fritidsprodukter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet, god passform og utmerket design. Pinewood leverer jaktklær, fiskeklær samt friluftsklær for så vel voksne som barn, med minimal innvirkning på miljøet. Klærne lar deg uhindret nyte fritidsaktiviteter uavhengig av vær og vind. Selskapet er familieeid og ble grunnlagt i 1991.

Mer fra Pinewood

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!