Caribou TC Jacket Kids - ID: A043012

PinewoodCaribou TC Jacket Kids

Størrelseguide Mer info

Mer om Caribou TC Jacket Kids fra Pinewood

Kids Caribou TC Jacket fra Pinewood er en praktisk friluftsjakke for barn produsert i slitesterke TC-Lite™ som har gode pusteegenskaper, impregnert og vannavvisende. Jakken har 4-veis stretch i sidene, under armene og på baksiden for ekstra komfort. Foret med High-Ventilation™ mesh for. Brystlomme med glidelås samt innerlommer. Avtakbar og justerbar hette med forsterket brem for perfekt passform. Justerbar nederkant. Mansjetter med borrelås.
Egenskaper for Caribou TC Jacket Kids:
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Pinewood er en ledende produsent av fritidsprodukter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet, god passform og utmerket design. Pinewood leverer jaktklær, fiskeklær samt friluftsklær for så vel voksne som barn, med minimal innvirkning på miljøet. Klærne lar deg uhindret nyte fritidsaktiviteter uavhengig av vær og vind. Selskapet er familieeid og ble grunnlagt i 1991.

Mer fra Pinewood

Vis alle Turjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!