Caribou TC Jacket Men's - ID: A032382

PinewoodJAKKE PINEWOOD® CARIBOU TC

Størrelseguide Mer info

Mer om JAKKE PINEWOOD® CARIBOU TC fra Pinewood

Praktisk friluftsjakke fremstilt av vår slitesterke TC-Lite™, som gir god pusteevne samtidig som den takket være vannavvisende impregnering motstår lettere regnskyll på en effektiv måte. Jakken er utstyrt med 4-veis stretch i sidene, under armene og på baksiden for ekstra følsomhet. Fôret med High-Ventilation™-netting for ekstra komfort. Brystlomme med glidelås og innerlomme. Avtakbar og regulerbar hette med forsterket brem for perfekt passform. Regulerbar kant nederst. Borrelås nederst på ermet.

Hovedmateriale: TC-Lite™, 65% Polyester/35% bomull
Sidepanel med stretch: 4-veis stretch, 92 % polyester / 8 % elastan
DWR-behandlet overflate: Bionic Finish® Eco – vannavvisende PFC free
Egenskaper for Caribou TC Jacket Men's:
Hovedmateriale: Bomull/Polyester
Fôr: Lettfôrede
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Leverantörens namn: Caribou TC Jacket Men's
Pinewood er en ledende produsent av fritidsprodukter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet, god passform og utmerket design. Pinewood leverer jaktklær, fiskeklær samt friluftsklær for så vel voksne som barn, med minimal innvirkning på miljøet. Klærne lar deg uhindret nyte fritidsaktiviteter uavhengig av vær og vind. Selskapet er familieeid og ble grunnlagt i 1991.

Mer fra Pinewood

Vis alle Turjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!