Caribou TC Extreme Jacket Women's - ID: A032388

PinewoodJAKKE PINEWOOD® CARIBOU TC EXTREME – DAME

Størrelseguide Mer info

Mer om JAKKE PINEWOOD® CARIBOU TC EXTREME – DAME fra Pinewood

Praktisk og solid, vind- og vanntett friluftsjakke som tåler skikkelig ruskevær. Fremstilt av Pinewoods egen, slitesterke TC-Lite™. Funksjonsmembran for vanntetthet og god pusteevne. Teipede sømmer. Jakken er utstyrt med 4-veis stretch i sidene, under armene og på baksiden for ekstra følsomhet. Feminint snitt. Fôret med High-Ventilation™ mesh for ekstra komfort. Brystlomme utstyrt med vannavvisende glidelås. Innerlomme. Avtakbar, regulerbar og vanntett hette med forsterket brem for perfekt passform. Regulerbar nederst. Borrelås nederst på ermet.

Hovedmateriale: TC-Lite™, 65% Polyester/35% bomull
Sidepanel med stretch: 4-veis stretch, 92 % polyester / 8 % elastan
DWR-behandlet overflate: Bionic Finish® Eco – vannavvisende PFC free
Egenskaper for Caribou TC Extreme Jacket Women's:
Membran: Other
Hovedmateriale: Bomull/Polyester
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 5 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 14000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Leverantörens namn: Caribou TC Extreme Jacket Women's
Pinewood er en ledende produsent av fritidsprodukter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet, god passform og utmerket design. Pinewood leverer jaktklær, fiskeklær samt friluftsklær for så vel voksne som barn, med minimal innvirkning på miljøet. Klærne lar deg uhindret nyte fritidsaktiviteter uavhengig av vær og vind. Selskapet er familieeid og ble grunnlagt i 1991.

Mer fra Pinewood

Vis alle Skalljakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!