Lappmark Ultra Trousers Men's - ID: A043005

PinewoodLappmark Ultra Trousers Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Lappmark Ultra Trousers Men's fra Pinewood

Vindtett og luftig friluftsbukse i tight modell. Buksen har generøse innslag av 4-veis stretch som gjør den smidig, stille og lett. Buksen er utrustet med vanntett membran fra over knærne og ned til benkanten, og teipede sømmer. Rutet stretchstoff på knærne. Ventilasjon som kan åpnes foran på lårene for ekstra luftgjennomstrømning. Behandlet med Bionic Finish® Eco for ekstra vann- og smussavvisende egenskaper. Flere funksjonelle lommer. Stroppe med plastkrok i benkant for å kunne feste buksen i skoen. Benkanten kan åpnes med glidelås og reguleres med borrelås.

  • 92 % polyester, 8% elastan. Forsterkninger i 96% polyamid, 4% elastan.
  • Vannsøyle: >10.000 mm
  • Pusteevne: 14.000 g/m²/24h (ASTM: 6.000 g/m²/24h)
Egenskaper for Lappmark Ultra Trousers Men's:
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Ja
Vindtett: Ja
Fôr: Ufôrede
Antall lommer: 4 stk
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Ja
Antall benlommer: 2 stk
Antall framlommer: 2 stk
Pinewood er en ledende produsent av fritidsprodukter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet, god passform og utmerket design. Pinewood leverer jaktklær, fiskeklær samt friluftsklær for så vel voksne som barn, med minimal innvirkning på miljøet. Klærne lar deg uhindret nyte fritidsaktiviteter uavhengig av vær og vind. Selskapet er familieeid og ble grunnlagt i 1991.

Mer fra Pinewood

Vis alle Turbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!