Wolf Lite Jacket Men's - ID: A035214

PinewoodWolf Lite Jacket Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Wolf Lite Jacket Men's fra Pinewood

Vind- og vanntett lett jakke i litt kortere modell. Perfekt for jegere og hundeførere. Mange praktiske lommer som f.eks. fleece forede varmelommer, kart-, radio- og rygglomme. Doble framlommer med ammunisjonsholdere for både kuler og hagel. Glidelåser under ermene til ventilasjon. Forlenget ryggstykke. Regulerbar nederkant. Borrelås ved ermeavslutningene. Teipede sømmer. Behandlet med Bionic Finish® Eco med ekstra vann- og smussavstøtende egenskaper.
  • Material: 100% polyester
Egenskaper for Wolf Lite Jacket Men's:
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Nei
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 8 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 14000 gram/m2/24h
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Ja
Pit zips: Nei
Pinewood er en ledende produsent av fritidsprodukter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet, god passform og utmerket design. Pinewood leverer jaktklær, fiskeklær samt friluftsklær for så vel voksne som barn, med minimal innvirkning på miljøet. Klærne lar deg uhindret nyte fritidsaktiviteter uavhengig av vær og vind. Selskapet er familieeid og ble grunnlagt i 1991.

Mer fra Pinewood

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!