POC

-
POC er et svensk firma som ble grunnlagt i 2005. Firmaets misjon er å gjøre sitt beste for å redde liv og redusere konsekvensene av sportsrelaterende ulykker. I starten fikk de stor oppmerksomhet for sine nye ideer og løsninger for å forbedre sikkerheten for skisporten. POCs unike produkter lyktes med å redusere den kraften hjernen og kroppen blir utsatt for ved ulykker. Dette var nytenkende. De jobber kontinuerlig sammen med noen av verdens fremste idrettsmedisinske eksperter for å utvikle og forbedre produktene.

POC

(314 varer)

Sikkerhetsutstyret for den aktive eventyreren

Om du elsker kjappe idretter som ski, sykling eller skateboard er det en nødvendighet med hjelm for å unngå alvorlige skader. I POCs sortiment finner du hjelmer for menn, kvinner og barn tilpasset ulike idretter. Velg blant flere ulike farger og former.

"Goggles" for skituren

Skal du kjøre raskt utfor på ski, er et par skibriller nødvendig. POC har flere ulike typer «goggles» i kule farger for både herre og dame. Trenger du en ryggsekk med plass for matpakken, et ekstra klesskift, beskyttelsesutstyr og annet finner du også det blant POCs sortiment.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!