Polar

-
Gjør målene dine til virkelighet med sportsklokker, treningssporere og pulsmålere fra Polar. Vi mener at alle kan være aktive. Uansett om du er en erfaren proff eller en ambisiøs nybegynner, vil vi hjelpe deg på veien mot målene dine. Polar-produkter er kjent over hele verden for sin holdbarhet og nøyaktighet. Utvalget vårt omfatter også GPS-aktiverte sykkelcomputere, klokker for trening og løping, i tillegg til pulsmålere og aktivitetsmålere. Finn din favoritt og nå målene dine.

Polar

(42 varer)

Aktivitetsmeter og pulsklokker for ulike behov

I Polars sortiment finner du blant annet deres populære pulsklokker og aktivitetsmålere. Velg mellom enkle modeller som teller dine steg og samler inn informasjon om ditt bevegelsesmønster for å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.

Du finner også de litt mer avanserte modellene som teller kalorier, vibrerer når du har vært inaktiv for lenge og som kan måle sovetiden og søvnkvaliteten din. Uansett hvilken du velger, vil Polar hjelpe deg med å forbedre din helse på en enkel og smart måte.

Produkter for alle

Polars produkter er enkle å bruke og finnes i ulike farger og størrelser, slik at du kan finne din favoritt. Uansett om du er mann eller kvinne, gammel eller ung finnes det et produkt til deg. La Polar motivere deg til å leve et sunnere liv! Klar, ferdig, gå!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!