Bifrost H6 - ID: 422002

PrimusBifrost H6

Mer info

Mer om Bifrost H6 fra Primus

Primus BiFrost H6-telt er et romslig telt for 6 personer med stor ståhøyde. Du kan lese mer nedenfor om Primus Bifrost H6-telt.

Primus Bifrost H6-apsisen gir en herlig følelse av et hverdagsrom som ligger mellom de to soveplassene. Ventilasjonsåpninger og myggnett holder fuktigheten og myggen borte. Aluminiumbuer gir svært god stabilitet og en fargekode gjør at oppsettingen går svært raskt og smidig. Et perfekt telt for mange formål som f.eks. camping, padling, seiling eller hvorfor ikke som ekstrarom i hagen?

Ytterteltet er av PU-belagt polyester og tåler 3000 mm vannsøyle. Innerteltet er av materialet Oxford-polyester og bunnveven tåler 7000 mm vannsøyle. Teltet er utstyrt med stormliner. Golv til kuppeldelen inngår.

 • Vekt: 11 kg
 • Mål kuppeldelen: 235 x 615 cm, høyde 195 cm
 • Antall personer: 1-6 personer
 • Temperatur: hovedsakelig ned mot +/- 0 °C, tilfeldig -15 °C
Egenskaper for Bifrost H6:
Beregnet på antall personer: 6 stk
Totalvekt: 11000 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 7000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 610 x 230 x 200 cm
Innertelt mål: 560x210x170 cm
Antall innganger: 1
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 4 st
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 0 D
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Tykkelse gulvduk: 0 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Tykkelse innerteltduk: 0 D
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Campingtelt

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!