C&H Commuter Mug 0,3L - ID: 735410

PrimusC&H Commuter Mug 0,3L

Mer info

Mer om C&H Commuter Mug 0,3L fra Primus

Primus C&H Commuter Mug er en vakuumisolert termokopp i rustfritt stål. Suveren å ha i bilen.

Primus C&H Commuter Mug er en termokopp som holder drikken varm eller kald om man heller foretrekker det. Produsert i pulverlakkert rustfritt stål. Den har silikonpakninger som gjør at den er garantert tett. Et enkelt "klikk" åpner og stenger drikkeåpningen. Passer de fleste bilkoppholdere.

 

Produktinfo for Primus C&H Commuter Mug:

 

 • Vekt: 235 g
 • Volum: 0,3 l
 • Mål: 79 x 169 mm 

 

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!