C&H Vacuum Bottle - Limited Edition - ID: 73709

PrimusC&H Vacuum Bottle - Limited Edition

Mer info

Mer om C&H Vacuum Bottle - Limited Edition fra Primus

Primus C&H Termos 0,5 l "Limited Edition" er en vakuumtermos med doble vegger i børstet, rustfritt stål. Du kan lese mer om Primus C&H Termos 0,5 l "Limited Edition" nedenfor.

Primus C&H Termos 0,5 l "Limited Edition" har “Quick-Stop”-forsegling og kombinert lokk og kopp. Gode isoleringsegenskaper og lav vekt uten at dette går på bekostning av holdbarheten. 

 

Vekt: 409 g

Volum: 0,5 l

Mål: Ø 80 x 224 mm

Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Termoser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


  Erik Wirén, Selger, Primus

  Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

  Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

  Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!