C&H Vacuum Commuter Mug 0.4L - ID: A000528

PrimusC&H Vacuum Commuter Mug 0.4L

Mer info

Mer om C&H Vacuum Commuter Mug 0.4L fra Primus

Pulverlakkert vakuumisolert krus i rustfritt stål som vil holde drikken kald eller varm når du er på farten. Silikonsegl sørger for null søling. Bare klikk for å åpne, og klikk for å forsegle med én enkel knapp. Kan tilpasses en lang rekke bilkoppholdere. Spesifikasjoner:
Vekt: 350 g
Volum: 0,4 l
Mål: Ø 81 x 197 mm
Primus stormkjøkken så lyset for første gang i 1892. I dag, mer enn hundre år senere, står Primus fremdeles for innovasjon og kvalitet. Primus har alt du trenger av stormkjøkken, turutstyr til camping og friluftsliv. Hos Outnorth finner du stormkjøkken, kasseroller, lykter, telt, termos og spisebestikk fra Primus.

Mer fra Primus

Vis alle Termokopper

  • Miljø og etikk

    Blank

    "Vi blir kjempeglade når våre produkter havner på Blocket! Da har man lykkes. Det er en form for resirkulering!"


    Erik Wirén, Selger, Primus

    Miljø: Om man regner på utslipp er det brennstoffet som er årsaken til det meste av utslippet. Den mengden energi som brukes til kjøkkenet gjør at vi bruker brennstoff-effektive stormkjøkken og gryter. Neste steg er materialet og å skape produkter som er holdbare.

    Gjenvinning: Har ingen egen gjenvinning, men all emballasje, metallet i beholderne og plasten er gjenvinningsbart. Er med i REPA.

    Etikk: Har ingen sertifisering, men den er på vei. Besøker selv fabrikkene for å sjekke at alt er bra.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!